LUC VERHOEVEN

DE OPLOSSING VOOR AL UW BOUW- EN RENOVATIEPROJECTEN

De kogel is door de kerk: u gaat verbouwen! Dankzij het engagement van Luc Verhoeven begint u aan uw bouw- en renovatiewerken zonder zorgen. Van badkamerrenovaties tot elektriciteitswerken: wij zijn van alle markten thuis. Samen met onze klanten gaan we op zoek naar de ideale oplossing voor uw woning, rekening houdend met uw persoonlijke smaak en wensen. Bij Luc Verhoeven kijken we naar de huidige trends en zoeken we steeds een evenwicht tussen de noodzakelijke voorzieningen in uw woning en uw persoonlijke comfort.

Contacteer ons

Onze diensten

BADKAMERRENOVATIE

BADKAMERRENOVATIE

Is uw badkamer aan een opfrissingsbeurt toe? Bel of mail ons gerust, wij komen graag langs om u de nodige info te geven voor een gedeeltelijke of totale badkamerrenovatie.Lees meer
ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

Ook voor het periodieke onderhoud van uw verwarmingsketel en herstellingen aan uw verwarming, douche, bad, toilet of andere sanitaire installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Installaties die niet door ons geplaatst werden, nemen we eveneens moeiteloos onder handen.

Lees meer
VERWARMING

VERWARMING

Wij installeren alle verwarmingssystemen op aardgas of mazout (stookolie). Uiteraard geven wij u graag vrijblijvend advies wanneer u zelf niet meteen weet welke verwarmingsvorm te kiezen.Lees meer

Van een splinternieuwe douche tot een knusse verwarming

Een nieuwe verwarmingsketel op gas of mazout plaatsen? Herstellingen of een totale badkamerrenovatie? Luc Verhoeven uit Brecht biedt voor u een oplossing op maat! Dankzij onze onberispelijke service en meer dan 20 jaar ervaring in het vak, bent u hoe dan ook zeker van een piekfijn resultaat binnen de afgesproken termijn.

01. SANITAIR 02. TOTAALRENOVATIE 03. VERWARMING

Contact

Twijfelt u of uw bouwproject door ons uitgevoerd kan worden of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u zo snel mogelijk verder!